Wednesday, April 06, 2011

Finally...

Alhamdulillah....
Finally, my 1st huge project dah approved. 
Alhamdulillah. Maha suci Allah kerana mengizinkan ianya berlaku dan dengan keizinannya jua SYURGA CINTA antara aku, Mr. Hubby dan Puteri kami bakal menjadi nyata. Alhamdulillah.

Alhmdulillah juga kerana doa-doa suamiku, aku, doa Mak dan adik-adikku dimakbulkan. Syukur yang tak terhingga kepadaNYA, yang maha mengetahui setiap segala sesuatu.

So for the next step... Now, in the short time, need to meet with lawyer & Jurunilai. Insyaallah... jika semuanya berjalan mengikut plan asal, 1st June 2011, Syurga Cinta akan didiami.

Arwah abah pasti berbangga dengan menantu sulungnya ini. Alhamdulillah... Walaupun arwah tak sempat nak tengok syurga cinta along.... segala doa dari seorang ayah kepada anak menantunya tak pernah along & abang lupakan. Semoga abah ditempatkan dikalangan hamba-hamba yang dikasihi. Insyaallah.

Penantian selama 13 hari berakhir dengan berita gembira. Aku amat bersyukur dengan pemberianmu, Ya Allah, yang maha mendengar dan maha mengasihi dan maha mengasihani.

My 2nd huge project will be starting by early July 2011. Insyaallah. Not now. Biarlah satu persatu agar ianya mengikut sepertimana yang aku & Mr.Hubby dah rencanakan. Moga segalanya berjalan dengan lancar dan seadanya.... amin....

Again, ALHAMDULILLAH.

May Allah bless... for all of us.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...